17-04-2021

Το αποτύπωμα που ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη

Ερωτήματα προκαλεί το νέο στοιχείο για την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.

Πρόκειται για ένα ίχνος, πιθανότατα σόλας παπουτσιού, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της άτυχης γυναίκας που ίσως σημαίνει ότι η 44χρονη προσπάθησε την τελευταία στιγμή να βγει από το φλεγόμενο όχημα, σύμφωνα με την Espresso.

«Έχω «άσσους» στο μανίκι μου που θα ανατρέψουν τα πάντα»

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα γιατί η άτυχη γυναίκα δεν άνοιξε κάποια από τις πόρτες ή δεν έσπασε κάποιο τζάμι ώστε να βγει έξω από το όχημα και να εισπνεύσει καθαρό αέρα. Μία εξήγηση είναι ότι από την ανάπτυξη πολύ υψηλών θερμοκρασιών στην καμπίνα και τη διαστολή μπλόκαραν οι πόρτες ή και τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μετατραπεί σε παγίδα θανάτου.

Δείτε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο – Το μαύρο τζιπ που ακολουθούσε την 44χρονη λίγο πριν τον θάνατο

Η άλλη εκδοχή είναι κάποιος ή κάποιοι να κρατούσαν κλειστή την πόρτα, για να εμποδίσουν την έξοδο της Ειρήνης από το φλεγόμενο όχημα.

Δείτε επίσης: Αυτοπυρπολήθηκε η 44χρονη λέει η ΕΛ.ΑΣ. – Ο τσακωμός με τον φίλο της λίγο πριν τον θάνατο

Μέσα στον πανικό της, σε μία προσπάθεια να βρει διέξοδο, δεν αποκλείεται να πέρασε στα πίσω καθίσματα.

Ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ανδριανός Γκουρμπάτσης ο οποίος ετοιμάζει μελέτη πάνω στην έκθεση αυτοψίας, ανέφερε ότι έχει εντοπίσει ύποπτα στοιχεία τα οποία τον κάνουν να συγκλίνει ακόμα περισσότερο στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

«Είμαι πεπεισμένος για αυτό. Αν η δικογραφία έχει στραφεί προς την κατεύθυνση της αυτοκτονίας και διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, όταν θα υποβληθούν τα στοιχεία από την πλευρά της οικογένειας, φρονώ ότι θα αλλάξουν άρδην πάρα πολλά. Εξάλλου, το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας στηρίζεται μόνο σε ενδείξεις. Θέλω να πω ότι το να στείλεις ένα sms δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κάνεις πράξη όσα γράφεις» είπε μεταξύ άλλων ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος μιλώντας στην Espresso.

Δείτε επίσης: Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της 44χρονης: Μέσα στο αυτοκίνητό της γινόταν χαμός

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το πιστοποιητικό θανάτου της 44χρονης Ειρήνης (εικόνες – video)

Δείτε επίσης: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο της 44χρονης στην Αιτωλοακαρνανία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ