13-04-2021

Γυμναστής έδειρε 21χρονο επειδή διαφώνησαν για μια άσκηση (εικόνες)

Γυμναστής στον Άλιμο, έδειρε έναν νεαρό που αθλούνταν μετά από διαφωνία που είχαν για μία άσκηση. Ο 21χρονος μετά την επίθεση που δέχθηκε έχει ένα σοβαρό τραύμα κάτω από το αριστερό μάτι.

Όπως καταγγέλλει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 o Παναγιώτης Γεωργας, πατέρας του 21χρονου, ο γιος τους διαφώνησε με τον προπονητή του για μια άσκηση και αυτός, γι’ αυτή την ασήμαντη αφορμή του έδωσε μια τόσο δυνατή γροθιά στο πρόσωπο που το παιδί έχει κάνει 4 κατάγματα στο μέρος κάτω από το μάτι του. Μάλιστα το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που «αν ανέβαινε λίγο παραπάνω θα του έκοβε το οπτικό νεύρο».

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή βοηθείας, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Ο πατέρας του 21χρονου πρόσθεσε «θα προσπαθήσω με κάθε νόμιμο μέσο να τιμωρηθεί ο δράστης, έχουμε πάει στον ιατροδικαστή, έχουμε έκθεση από το νοσοκομείο “Γεννηματάς”. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω, ελπίζω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ένας γυμναστής βρίσκεται στο χώρο του γυμναστηρίου για να προσέχει τα παιδιά μας και όχι για να τα σκοτώνει».

Από την πλευρά του γυμναστηρίου είπαν πως η επιχείρηση θα εκδώσει ανακοίνωση μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση που διενεργεί η αστυνομία.

Πηγή: notia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ