18-04-2021

Συμβολαιογράφοι: Ο πλειστηριασμός για τον οποίο διαμαρτύρονταν σήμερα οι συλλογικότητες είχε αναβληθεί

Ο πλειστηριασμός για τον οποίο εξέφρασαν σήμερα τη δυσαρέσκειά τους οι συλλογικότητες, αφορούσε υψηλή οφειλή και είχε ήδη αναβληθεί, αναφέρει με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείου Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου Επίσης, αναφέρει ότι για την αναβολή του επίμαχου πλειστηριασμού είχαν ενημερωθεί όλοι οι νόμιμοι εμπλεκόμενοι και ότι ο πλειστηριασμός θα επαναληφθεί.

Δείτε επίσης: «Εισβολή» σε τράπεζες από συλλογικότητες κατά των πλειστηριασμών – Αποκλείστηκαν μέσα στην ΤτΕ (εικόνες)

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται:

«Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου ενημερώνει ότι ο πλειστηριασμός για τον οποίο εξέφρασαν σήμερα Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, τη δυσαρέσκειά τους με τις συνήθεις πλέον μεθόδους διατάραξης της κοινωνικής ειρήνης συλλογικότητες, πρωτοστατούντος προσώπου με κορυφαίο πολιτειακό ρόλο στο παρελθόν, αφορά υψηλή οφειλή και είχε αναβληθεί, καθώς δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι για την αναβολή είχαν ενημερωθεί όλοι οι νόμιμοι εμπλεκόμενοι από την περασμένη Παρασκευή και ο πλειστηριασμός θα διενεργηθεί εν ευθέτω χρόνο.

Για μια ακόμα φορά διαπιστώνουμε ότι συλλογικότητες με τη γνωστή πλέον συμπεριφορά τους δεν προσδίδουν κάτι ουσιαστικό στο κοινό συμφέρον.

Με τον δρόμο που έχουν επιλέξει το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ