09-05-2021

Πλυμμήρισε η Ήπειρος από τη βροχή – Προβλήματα και κατολισθήσεις από την κακοκαιρία (εικόνα)

Απο τις συνεχείς και κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα σε διάφορες περιοχές της Ηπείρου.

Ειδικότερα κατολισθήσεις αναφέρονται στο οδικό δίκτυο Τζουμέρκων στη θέση Δαφνωτή ,ενώ μεγάλη κατολίσθηση στη Λαγκάδα Κόνιτσας και στο 102 χλμ της Ε.Ο Ιωαννίνων Κοζάνης έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Κατολισθήσεις αναφέρονται επίσης στα Αρματα, το Δίστρατο και το Βρυσοχώρι, ενώ προβλήματα απο τις συνεχείς βροχοπτώσεις αναφέρονται και στις περιοχές Ελαφος και Μοκοβίνα της Λάκκας Σουλίου.

Στην πόλη της Παραμυθιάς σημειώθηκε μεγάλη υποχώρηση του οδοστρώματος με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένας μικρός “κρατήρας” που ελλοχεύει κινδύνους για διερχόμενους οδηγούς, με 4 μηχανήματα να επιχειρούν απο νωρίς το πρωί για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Αλώβητη απο τις ισχυρές βροχοπτώσεις η πόλη των Ιωαννίνων, ενώ στην παράλληλο της Εγνατίας Οδού πλημμύρισε το οδόστρωμα με την Τροχαία Ιωαννίνων να έχει τοποθετήσει σήμανση για τα διερχόμενα οχήματα που κατευθύνονται προς τα χωριά της περιοχής.

ΠΗΓΗ: epirustv.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ