18-01-2021

Αγ. Ανάργυροι: Διέρρηξαν το σπίτι του αστυνομικού που σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε

Ερωτηματικά δημιουργεί η μυστηριώδης διάρρηξη στο σπίτι της τραγωδίας στους Αγίους Αναργύρους όπου πριν από έναν μήνα αστυνομικός δολοφόνησε τη σύζυγο, την πεθερά και την 4χρονη κόρη του ενώ στο τέλος αυτοκτόνησε.

Δείτε επίσης: Αστυνομικός στους Αγίους Αναργύρους σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε (εικόνες)

Το σπίτι του δράματος ήταν σφραγισμένο από την ΕΛ.ΑΣ. και οι διαρρήκτες παραβίασαν τις πόρτες στα διαμερίσματα 1ου και 2ου ορόφου (το σπίτι του αστυνομικού και της πεθεράς του). Αφού μπήκαν μέσα έκαναν τα σπίτια “άνω-κάτω” αλλά δεν διαπιστώθηκε αν έχει αφαιρεθεί κάτι από το εσωτερικό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live», του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, ο θείος της άτυχης συζύγου του αστυνομικού ανέφερε πως γύρω στις 10:00 το πρωί, διαπίστωσε πως είχε παραβιαστεί η πλαϊνή πόρτα που οδηγεί στην κουζίνα.

Εξήγησε δε πως ειδοποιήθηκε από γείτονες ότι κάποια πόρτα χτυπούσε λόγω και των δυνατών ανέμων. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Πάντως, πρέπει να υπογραμμιστεί πως το σπίτι παρέμενε σφραγισμένο από την αστυνομία μετά το πολλαπλό έγκλημα. Κανείς δεν είχε τη δυνατότητα να μπει μέσα.

Ακόμα, ο θείος της άτυχης γυναίκας ισχυρίστηκε πως στο σπίτι υπήρχε μια καραμπίνα, και δεν γνωρίζει εάν τις είχαν ήδη πάρει οι άνδρες της ασφάλειας ή αν την πήραν τώρα οι διαρρήκτες.

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως είχε αφήσει στο σπίτι ένα πορτοφόλι του με 1350 ευρώ και κλειδιά του σπιτιού, που ενδέχεται πλέον να έχουν κάνει “φτερά”.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ