22-01-2021

Μάρτυρας – «κλειδί»: Είδα τη Ζέμπερη στο τρένο την ημέρα της δολοφονίας, ήταν ανήσυχη (video)

  • Φοβόταν πως κάποιος την παρακολουθεί μέσα στο βαγόνι του ΗΣΑΠ
  • Ο μάρτυρας υποστηρίζει πως δεν είδε πουθενά τον καθ’ ομολογία δολοφόνο, Μανώλη Σοροπίδη
  • Συμπληρωματική κατάθεση στον ανακριτή έδωσαν η μητέρα και ο αδερφός της άτυχης εφοριακού
  • Εκ νέου αναμένεται να καταθέσει και ο πατέρας της Δώρας για τα “στικάκια” που είχε στην τσάντα της

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη. Αποκαλυπτική μαρτυρία “φωτίζει” τις στιγμές λίγο πριν φτάσει η άτυχη εφοριακός στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί που λίγο αργότερα θα άφηνε την τελευταία της πνοή.

Δείτε επίσης: Νέες αποκαλύψεις αναμένονται από τον πατέρα της Δώρας Ζέμπερη – Στην Ευελπίδων η μητέρα της (video)

Συγκεκριμένα, μάρτυρας κατέθεσε πως είδε τη Δώρα σε βαγόνι του ΗΣΑΠ την ημέρα της δολοφονίας της. Όπως υποστήριξε, κάθισε δίπλα της και η άτυχη εφοριακός ήταν πολύ αναστατωμένη και κοιτούσε συνεχώς πίσω της σαν να την παρακολουθούσε κάποιος. Όπως ανέφερε, κοίταξε και εκείνος πίσω για να δει τι ακριβώς φοβόταν η άτυχη κοπέλα αλλά, όπως ισχυρίστηκε ο μάρτυρας, δεν κατάφερε να εντοπίσει τον καθ’ ομολογία δολοφόνο, Μανώλη Σοροπίδη.

Στο μεταξύ, συμπληρωματική κατάθεση στον ανακριτή έδωσε η μητέρα της άτυχης εφοριακού αλλά και ο αδερφός της ο οποίος έκανε την πρακτική του στην ίδια ΔΟΥ με τη Δώρα.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της Ζέμπερη αναμένεται να καταθέσει ξανά διότι, όπως ισχυρίζεται, η Δώρα του είχε πει 6-7 μήνες πριν από την άγρια δολοφονία της, πως κάποιος είχε μπει στον υπολογιστή της και είχε αφαιρέσει στοιχεία από κάποιες υποθέσεις που χειριζόταν. Γι’αυτό τον λόγο κουβαλούσε μαζί τα περίφημα USB sticks, τα οποία ο Σοροπίδης διατείνεται ότι του ζητούσαν οι ηθικοί αυτουργοί.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ