19-01-2021

Ανοιχτό κάλεσμα κατά των πλειστηριασμών απευθύνει ο «Ρουβίκωνας»

Ανοιχτό κάλεσμα κατά των πλειστηριασμών απευθύνει η αντιεξουσιαστική ομάδα «Ρουβίκωνας» μέσω ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το thestival.gr, η εν λόγω ανάρτηση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η λύση μπορεί να έρθει μόνο μέσα από τους οργανωμένους και μαζικούς αγώνες των από τα κάτω. Για αυτό καλούμε όσους έχουν χάσει το σπίτι τους ή κινδυνεύουν να το χάσουν από πλειστηριασμό, να οργανώσουμε μαζί την πολύμορφη και δυναμική αντίσταση μας ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας».

Δείτε εδώ ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ο αγώνας κατά των πλειστηριασμών έχει κάνει πολύ δρόμο αλλά στην ουσία του μέχρι τώρα κατάφερνε μόνο να αναβάλλει τους πλειστηριασμούς, κατά κανόνα  μόνο για λίγους μήνες. Η τρόικα και οι τράπεζες ωστόσο διψάνε για αίμα. Από την 1η Μάη, το δημόσιο θα βγάζει κατά το δοκούν σπίτια στο σφυρί για χρέη άνω των 500 ευρώ, ενώ οι τράπεζες έχουν ήδη ξεκινήσει το πλιάτσικο εδώ και μήνες. Η λύση μπορεί να έρθει μόνο μέσα από τους οργανωμένους και μαζικούς αγώνες των από τα κάτω. Για αυτό καλούμε όσους έχουν χάσει το σπίτι τους ή κινδυνεύουν να το χάσουν από πλειστηριασμό, να οργανώσουμε μαζί την πολύμορφη και δυναμική αντίσταση μας ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 18:30 ( ΑΥΣΤΗΡΑ ) ΣΤΟ Κ*ΒΟΞ ΑΡΑΧΩΒΗΣ ΚΑΙ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ( ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ )

ΟΎΤΕ ΒΉΜΑ ΠΊΣΩ

ΑΝΑΡΧΙΚΉ ΟΜΆΔΑ ΡΟΥΒΊΚΩΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ