13-02-2021

Συνεχίζεται το θρίλερ: Σήμερα η νέα νεκροψία του 21χρονου φοιτητή από την Κάλυμνο

  • Η νεκροτομή του φοιτητή θα γίνει από τέσσερις ιατροδικαστές
  • Το τρίτο αίτημα που κατέθεσε για νέα νεκροψία η οικογένεια του φοιτητή

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή από την Κάλυμνο, καθώς σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα νεκροψία-νεκροτομή, έπειτα από νέο αίτημα του δικηγόρου της οικογένειας στον Εισαγγελέα Εφετών Ρόδου.

Δείτε επίσης: Ανατροπή στην υπόθεση Χατζηπαύλου – «Ναι» στη νέα νεκροτομή

Δείτε επίσης: Τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 21χρονου στην Κάλυμνο – Οι τελευταίες στιγμές του φοιτητή (εικόνες)

Ήδη από νωρίς το πρωί οι ιατροδικαστές στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι έτοιμοι για να εξετάσουν εκ νέου το πτώμα του 21χρονου φοιτητή, ύστερα και από τις επίμονες εκκλήσεις της οικογένειάς του.

Δείτε επίσης: Μήνυση από τους γονείς του φοιτητή στην Κάλυμνο: Αμφισβητούν το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η νεκροτομή του φοιτητή θα γίνει από τέσσερις ιατροδικαστές.

Η οικογένεια του 21χρονου επέμενε να διενεργηθεί και δεύτερη νεκροψία, καθώς θεωρεί ότι το παιδί της δολοφονήθηκε.

Στο αίτημα της οικογένειας αναφέρονταν τα εξής:

«Στα πλαίσια της διενεργούμενης προανάκρισης από το Α/Τ Καλύμνου για τον επελθόντα θάνατο του γιού μου, ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ Νικόλαου, και κατόπιν της ασκηθείσας από εμέ και την σύζυγό μου μήνυσης την 4-12-2017,η οποία διαβιβάστηκε στο Α/Τ Καλύμνου για τις δικές του ενέργειες, καθόσον συντρέχουν ενδείξεις τέλεσης κακουργήματος και δη ανθρωποκτονίας σε βάρος του, στο κείμενο της οποίας ζητήθηκε και ο ορισμός τεχνικού συμβούλου.

Τα ερωτηματικά μας παραμένουν αναπάντητα καθόσον, ως πληροφορούμαστε προφορικά, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης , ως αυτά μας αναφέρονται, δεν συνάδουν ούτε με τα πραγματικά περιστατικά ούτε με τις καταθέσεις των μαρτύρων – διασωστών.

Δείτε επίσης: Ανατροπή στον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο – Νέα νεκροψία ζητά ο εισαγγελέας Εφετών

Όλοι οι μάρτυρες – διασώστες και ειδικά ο (…) εμμένει κατηγορηματικά στον ισχυρισμό του ότι αποκλείεται η σωρός του παιδιού μας να ευρίσκετο στο συγκεκριμένο σημείο, που ανευρέθη, καθώς το συγκεκριμένο σημείο είχε ελεγχθεί εξονυχιστικά με κάθε μέσο και τρόπο.

Για να ανέβει το αδικοχαμένο παιδί μας στο σημείο, που του αποδίδεται, ήτοι στα 40 μέτρα ύψος , θα έπρεπε να έχει μαζί του ειδικό εξοπλισμό ορειβασίας, πράγμα που ουδόλως συνέβη, καθώς ούτε ορειβατικές γνώσεις είχε, ούτε τέτοιες ενέργειες συνάδουν με τον χαρακτήρα του παιδιού μας.

Δείτε επίσης: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του 21χρονου φοιτητή – Τον ξυλοκόπησαν άγρια στο κεφάλι

Σημειωτέον ότι δεν βρέθηκε καθόλου αίμα κατά την πτώση, που αποδίδεται.

Το σημείο , που αναφέρουν ότι πιθανόν να είχε εγκλωβιστεί το σώμα του σε καμία περίπτωση δεν χωράει εκεί ανθρώπινο σώμα και πολύ περισσότερο εκεί να ισορροπήσει για αρκετές ημέρες.

Δείτε επίσης: Τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 21χρονου στην Κάλυμνο – Οι τελευταίες στιγμές του φοιτητή (εικόνες)

Βρέθηκαν πανομοιότυπα παπούτσια με τα παπούτσια του παιδιού μαςπεταμένα σε άλλο μέρος, σε απόσταση 22 χλμ περιμετρικά, τα οποία, όμως δεν ήταν του παιδιού μας, γεγονός που μας οδηγεί σε υπόνοιες σκηνοθεσίας εκ μέρους κάποιου, για να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες.

Το παιδί μας ήταν ένα παιδί γεμάτο όρεξη για ζωή και ουδέποτε θα προέβαινε σε ριψοκίνδυνες για τον εαυτό του ενέργειες , καθώς το διέκρινε η σύνεση και το μέτρο.

Δείτε επίσης: Ανατροπή στον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο – Νέα νεκροψία ζητά ο εισαγγελέας Εφετών

Όλα τα ανωτέρω σε συνδυασμό με το γεγονός ότι διαρρέουν φήμες από το αστυνομικό ρεπορτάζ, στηριζόμενες σε αστυνομικές πηγές ότι είχε προηγηθεί διαπληκτισμός και διασωματική επαφή του παιδιού μας με συγκεκριμένο άτομο, αλλά οι προανακριτικές αρχές, οι οποίες είχαν στραφεί σε συγκεκριμένο ύποπτο, δεν μπορούν να διερευνήσουν περαιτέρω , λόγω της δέσμευσής τους από την αρχική ιατροδικαστική έκθεση.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ