22-01-2021

«Ένα ευρώ, μία ζωή» – Τηλεμαραθώνιος αγάπης της Unicef

Με σύνθημα «Ένα ευρώ, μία ζωή» η Ελληνική Επιτροπή της UNICEF επιδιώκει να παρέχει στα παιδιά που βρίσκονται σε συνθήκες φτώχειας, ιατροφαρμακευτική προστασία και εμβολιασμό.

Στην διοργάνωση συμμετέχουν συνάδελφοι από την ΕΡΤ και άλλα Μέσα Ενημέρωσης, καλλιτέχνες, πολιτικοί, αθλητές και συγγραφείς. Μηνύματα στέλνει η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, προσφορές δίνουν σχολεία, Δήμοι και Περιφέρειες ενώ αντιπροσωπείες από τον χώρο του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ προσφέρουν για δημοπρασία αθλητικά προϊόντα υπογεγραμμένα από παίκτες ομάδων.

Τον Τηλεμαραθώνιο, που πραγματοποιείται στο στούντιο της ΕΡΤ στην Κατεχάκη, και προβάλλεται από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, παρουσιάζουν η Σταυρούλα Χριστοφιλέα, η Ελένη Μενεγάκη, ο Ανδρέας Ροδίτης, η Μαριλένα Κατσίμη, ο Λάμπρος Φισφής, ο Κώστας Αρβανίτης, η Ρένια Τσιτσιμπίκου, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Ρίτσα Μπιζόγλη, ο Άκης Σακελλαρίου, η Άννα Μπουσδούκου και ο Παντελής Καναράκης.

Στο στούντιο της ΕΡΤ εναλλάσσονται καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, αθλητές και συγγραφείς, δίνοντας το δικό τους μήνυμα αγάπης. Στον φετινό Τηλεμαραθώνιο θα παραστούν αντιπροσωπείες από τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Πανιωνίου, ΠΑΟΚ και Άρη, που θα προσφέρουν για δημοπρασία αθλητικά προϊόντα (μπάλες, φανέλες, παπούτσια, λάβαρα), υπογεγραμμένα από όλους τους παίκτες των ομάδων. Επίσης, σημαντική βοήθεια θα προσφέρουν πολλοί δήμοι της Αττικής και της Περιφέρειας με κουμπαράδες και άλλες εκδηλώσεις αλληλεγγύης, ενώ πολλά σχολεία -δημόσια και ιδιωτικά- θα δραστηριοποιηθούν και φέτος για το μεγάλο σκοπό.

Πηγή: Ert.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ