21-04-2021

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: «Πήρα προκαταβολή 3.000 ευρώ για να του ρίξω στο πόδι»

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν την Τετάρτη, οι τρεις φερόμενοι ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση.

Σύμφωνα με το Έθνος, από τους τρεις αλβανικής καταγωγής κατηγορουμένους, οι δύο βρίσκονται κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί στην υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, τον Νοέμβριο του 2014, κατά του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου.

Δείτε επίσης: Εντολή από τον Κορυδαλλό η δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Τους έταξαν 20.000 ευρώ (video)

Στην κατάθεσή του, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ανέφερε: «Πριν από έναν-δύο μήνες με πήρε τηλέφωνο ένας συμπατριώτης μου από τη φυλακή και μου είπε ότι θα μου έδινε 20.000 ευρώ για να πυροβολήσω στο πόδι τον δικηγόρο τού Φλώρου. Μάλιστα, έδωσε 3.000 ευρώ προκαταβολή, τα οποία μας έφερε μια άγνωστη κοπέλα μια μέρα στο Μπουρνάζι».

Δείτε επίσης: «Συμβόλαιο εκφοβισμού» με εντολή από Κορυδαλλό η δολοφονία Ζαφειρόπουλου

«Ο “μικρός” πήρε τον συνεργάτη του Ζαφειρόπουλου και τον πήγε σε ένα άλλο γραφείο. Κάποια στιγμή άκουσα τον “μικρό” να μου λέει να του ρίξω μια στο πόδι και μετά να λέει “γρήγορα, γιατί κλειδώνει η πόρτα”. Εγώ φοβήθηκα ότι θα κλειστούμε μέσα και τον πυροβόλησα μια φορά, στοχεύοντάς τον χαμηλά. Ομως, καθώς γύριζα για να φύγω, σηκώθηκε το χέρι μου πιο ψηλά και τον πέτυχα, νομίζω, στην κοιλιά» κατέθεσε ο 32χρονος.

Πηγή: Έθνος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ