30-10-2020

Τα everest επέλεξαν το WarplyPay για τις ηλεκτρονικές αγορές στο www.everest.gr

Τα everest επιλέγουν το WarplyPay®, το cloud basepayment service της Warply, για τις ηλεκτρονικές πληρωμές των παραγγελιών μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.everest.gr.

Με το WarplyPay® το πρώτο omnichannel payment gateway, υποστηρίζονται οι αγορές με όλες τις credit και debit κάρτες Mastercard και Visa ενώ για πρώτη φορά υπάρχει η δυνατότητα ενσωμάτωσης υπηρεσιών, όπως τα ψηφιακά κουπόνια (mobilecoupons) και οι δωροκάρτες (giftcards), αλλά και η διαχείριση πιστωτικών καρτών (tokenization) και πολλά άλλα.

Η ενσωμάτωση του WarplyPay® στο www.everest.gr, επιτρέπει την ολοκλήρωση της πληρωμής των παραγγελιών κατευθείαν μέσα από το «ψηφιακό περιβάλλον» του everest, χωρίς να απαιτείται η μετάβαση σε κάποιο άλλο webpage (τράπεζας, κτλ) προσφέροντας έτσι μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη στις ψηφιακές αγορές του.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά και ο κ. Νίκος Κοκκάλης, Group IT Director στην Goodys & Everest Group of Companies, «Το brand everest ενισχύεται με νέες και καινοτόμες payment υπηρεσίες, οι οποίες βελτιστοποιούν την εμπειρία των πελατών και συμβάλλουν σημαντικά στην αύξηση των πωλήσεων, καθώς πλέον η διαδικασία της παραγγελίας γίνεται πολύ πιο εύκολη και προσιτή για τους πελάτες σε όλα τα κανάλια».

Η Warply έχει σχεδιάσει και δημιουργήσει τη συνολική πλατφόρμα και το site για e-ordering, www.everest.gr.

Ποια είναι η Warply

Η Warply είναι μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες τεχνολογίας, με εξειδίκευση στα προγράμματα επιβράβευσης και πιστότητας καταναλωτή, με έμφαση στο mobile.

Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε 6 χώρες, παρέχοντας μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας «Warply Engage» υπηρεσίες Loyalty & CRM, Marketing Automation, Couponing, Ordering, eCommerceκαθώς και υπηρεσίες ψηφιακών πληρωμών.