15-05-2021

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αλεξανδρούπολη – Οκτώ άτομα μέσα σε ένα αμάξι (video)

Σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας θύμιζε τα ξημερώματα του Σαββάτου το κέντρο της Αλεξανδρούπολης στην προσπάθεια αστυνομικών να ακινητοποιήσουν ένα όχημα μάρκας Seat Toledo μαύρου χρώματος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αστυνομικοί εντόπισαν στο ύψος του «Απαλού» να κινείται το παραπάνω όχημα που εξ αρχής «κίνησε» τις υποψίες. Ο οδηγός αρνούμενος να συμμορφωθεί σε σχετικά σήματα των αστυνομικών συνέχισε την πορεία του προς το κέντρο της πόλης παραβιάζοντας τους ερυθρούς σηματοδότες θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των οδηγών που συναντούσε στο πέρασμα του. Μάλιστα στο ύψος του οικισμού της Μαΐστρου πριν τα φανάρια στην διασταύρωση με την οδό Γιαννούτσου πέρασε ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα που ήταν ακινητοποιημένα, με αποτέλεσμα να τα προκαλέσει υλικές ζημιές.

Ακολούθως διέσχισε την Λεωφ. Δημοκρατίας με μεγάλη ταχύτητα και επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα στην διασταύρωση των οδών Λεωφ. Δημοκρατίας με Σηλυβρίας να προσκρούσει πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα μάρκας Citroen όπου με αυτό τον τρόπο ακινητοποιήθηκε.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολιτών πραγματοποιήθηκε πεζή καταδίωξη καθώς μετά από την πρόσκρουση ο οδηγός και οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από έρευνες συνελήφθησαν οι επιβαίνοντες ενώ ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει, μάλιστα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου (πορτ – μπαγκάζ) μετά από έλεγχο βρέθηκαν κρυμμένοι άλλοι δύο επιβαίνοντες που όπως προκύπτει φέρονται να είναι μη μόνιμοι μετανάστες.

Πηγή: e-evros.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ