10-05-2021

Στον ανακριτή η 36χρονη λογίστρια που σκηνοθέτησε τη «ληστεία» των 80.000 ευρώ (video)

Στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί, οδηγήθηκε σήμερα η 36χρονη λογίστρια από την Πάτρα η οποία, την περασμένη Παρασκευή σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος της, προκειμένου να καλύψει την υπεξαίρεση 80.000 ευρώ από τα ταμεία της εταιρείας.

Η 36χρονη αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και της ψευδή ανωμοτί κατάθεσης.

Δείτε επίσης: Σκηνοθέτησε μόνη της τη «ληστεία» των 80.000 ευρώ (video)

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 36χρονη συλληφθείσα, η οποία εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση, είχε υπεξαιρέσει σταδιακά από το 2015 έως σήμερα, το χρηματικό ποσό των 80.000 ευρώ.

Για να δικαιολογήσει την υπεξαίρεσηκατήγγειλε ψευδώς, χθες το πρωί, ότι την στιγμή που μετέφερε με αυτοκίνητό της το χρηματικό ποσό των 80.000 ευρώ από την επιχείρηση σε τραπεζικό υποκατάστημα της Πάτρας έπεσε θύμα ληστείας από τρεις άγνωστους δράστες.

Ισχυρίστηκε ότι οι άγνωστοι δράστες σταμάτησαν το αυτοκίνητό της με τη μέθοδο του εικονικού τροχαίου ατυχήματος, και της αφαίρεσαν τα χρήματα, με την άσκηση σωματικής βίας.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η 36χρονη δήλωσε ψευδώς ότι κατά την ληστεία είχε λιποθυμήσει και είχε τραυματιστεί, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να διακομισθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Στο πλαίσιο όμως της προανάκρισης, συγκεντρώθηκαν και αξιοποιήθηκαν δεδομένα και αποδεικτικά στοιχεία, υπό το βάρος των οποίων η 36χρονη ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία σε βάρος της, προκειμένου να δικαιολογήσει την υπεξαίρεση του χρηματικού ποσού από την επιχείρηση.

Πηγή: patrastimes.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ