09-05-2021

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον φόνο της 32χρονης εφοριακού – Ψάχνουν τις κλήσεις της

  • Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. οι τελευταίες τηλεφωνικές κλήσεις που δέχτηκε η 32χρονη εφοριακός
  • Ψάχνουν τον δολοφόνο στο κοντινό της περιβάλλον

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δολοφόνου της 32χρονης εφοριακού που το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών.

Οι αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους τις νέες καταθέσεις των συγγενών, φίλων και συναδέλφων της άτυχης γυναίκας και τις τηλεφωνικές της επικοινωνίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένουν τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων από τον χώρο που έγινε το φονικό.

Όσον αφορά στις καταθέσεις, οι αρχές φέρονται να ερευνούν μία πληροφορία για την προσωπική ζωή της 32χρονης η οποία προήλθε από τον χώρο εργασίας της.

Οι αρχές στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον δολοφόνο ρίχνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στις κάμερες στην περιοχή γύρω από το κοιμητήριο. Ωστόσο ακόμα προσπαθούν να στήσουν το σκηνικό της δολοφονίας, και για το μόνο για το οποίο είναι βέβαιοι είναι ότι το θύμα στεκόταν πάνω από το τάφο του φίλου της τη στιγμή της επίθεσης και έδωσε μάχη προκειμένου να ξεφύγει από τον δράστη.

Παράλληλα, εικάζουν ότι το μένος του δράστη μπορεί να προήλθε από κάποιο χτύπημα που πιθανότατα του επέφερε η Δώρα Ζέμπερη με αποτέλεσμα εκείνος να εξοργιστεί και να τις επιφέρει τις αρχικές μαχαιριές στο στήθος και στη συνέχεια μία ακόμα στην πλάτη. Στη συνέχεια θεωρούν ότι αφαίρεσε από το θύμα όλα τα προσωπικά αντικείμενα και την τσάντα και έφυγε.

Με βάση αυτά, και με δεδομένο ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει σημαντικές πληροφορίες από τις καταθέσεις, τα στοιχεία συνηγορούν στη ληστεία μετά φόνου.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. δηλώνουν ότι «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την επίθεση από κάποιον τοξικομανή ή κάποιον ψυχικά διαταραγμένο. Δεν υπάρχει κάποια άλλη ένδειξη για διαφορετικό κίνητρο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ