06-05-2021

«Βοήθεια…» – Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της 32χρονης Δώρας

Τις τελευταίες στιγμές της 32χρονης Δώρας, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, περιέγραψε ο πατήρ Θεόδωρος Γεωργόπουλος.

«Όταν πήγα εγώ εκεί, της λέω “Θοδώρα τι κάνεις;” και ξεψυχούσε εκείνη την ώρα», είπε ο ιερέας αναφερόμενος στη στιγμή που είδε την 32χρονη.

Δείτε επίσης: Θρίλερ με θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η 32χρονη που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο (εικόνες)

 Σύμφωνα με την περιγραφή του, την άτυχη γυναίκα άκουσε αρχικά ένας άντρας να φωνάζει «βοήθεια» και την είδε να τρέχει. Όταν την πλησίασε, πήγε να την πιάσει για να τη βοηθήσει αλλά εκείνη έπεσε κάτω. «Εκεί που έπεσε, εκεί ξεψύχησε», δήλωσε ο πατήρ Θεόδωρος. «Το μόνο που είπε ήταν “βοήθεια”», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ιερέα, από το σημείο που ο δολοφόνος μαχαίρωσε την 32χρονη μέχρι το σημείο που τελικά έπεσε και άφησε την τελευταία της πνοή, υπήρχαν σταγόνες αίματος ανά δύο μέτρα.

Δείτε επίσης: «Δεν υπάρχει ένδειξη έως τώρα ότι η δολοφονία της 32χρονης σχετίζεται με υπόθεση του ΣΔΟΕ»

Δείτε επίσης: «Βοήθεια…» – Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της 32χρονης Δώρας

Ο ίδιος τόνισε επίσης ότι γνώριζε την 32χρονη, καθώς εκείνη το τελευταίο διάστημα πήγαινε τακτικά στο νεκροταφείο προκειμένου να επισκεφθεί τον τάφο στενού της φίλου που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Μάλιστα όπως ο ίδιος είπε, η 32χρονη είχε ζητήσει ιατρική βοήθεια για να ξεπεράσει τον χαμό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ