20-02-2021

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε κτίσμα στη Μάνη – Ανοίγει ο φάκελος της υπόθεσης Παπαγεωργίου

Tα υπολείμματα οστών που είχαν βρεθεί τυχαία από κατοίκους στις 4 Σεπτεμβρίου σε εγκαταλελειμμένο μικρό κτίσμα στη δασική περιοχή «Πλαγιανά» στη Λαγκάδα του Δήμου Δυτικής Μάνης, είναι τελικά ανθρώπινα, κατέληξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, τα πρώτα αποτελέσματα μάλιστα, τα υπολείμματα πιθανότατα να ανήκουν σε περισσότερους από έναν ανθρώπους. Πρόκειται για τα πρώτα στοιχεία στα οποία καταλήγει ο ιατροδικαστής, χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει ταυτοποίηση.

Τα υπολείμματα των οστών βρέθηκαν σε ένα παλιό λίθινο κτίσμα, το οποίο όμως, είναι άγνωστο μέχρι στιγμής για ποιον λόγο το χρησιμοποιούσαν τα προηγούμενα χρόνια. Οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ στη συνέχεια έφτασε και ιατροδικαστής, ο οποίος έκανε αυτοψία και περισυνέλεξε τα τμήματα των οστών.

Οι αστυνομικές αρχές άνοιξαν και πάλι τον φάκελο της υπόθεσης του Μάριου Παπαγεωργίου μετά το μακάβριο εύρημα της 4ης Σεπτεμβρίου, ενώ τώρα που επιβεβαιώθηκε ότι τα οστά είναι ανθρώπινα, θα σταλούν άμεσα στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω έρευνα.

Η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου, που δεν εγκατέλειψε τόσα χρόνια τις προσπάθειες να εντοπίσει τα ίχνη του άτυχου νέου σε όλη την Πελοπόννησο, έχει ενημερωθεί για τα νέα στοιχεία και τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Πηγή: tharrosnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ