24-02-2021

Άφαντη παραμένει η καθηγήτρια από τη Θεσσαλονίκη – Νέες μαρτυρίες για την εξαφάνισή της

Άφαντη παραμένει η 47χρονη καθηγήτρια Βαΐα Οικονόμου από το Κορδελιό στη Θεσσαλονίκη.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό της ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει μέχρι στιγμής στα χέρια της δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Δείτε επίσης: Αγνοείται 47χρονη καθηγήτρια από τη Θεσσαλονίκη – Θα συναντούσε την κόρη της

Σύμφωνα με το seleo.gr, συγγενικά της πρόσωπα έχουν κληθεί εκ νέου για συμπληρωματικές καταθέσεις ενώ έχει ζητηθεί και άρση απορρήτου επικοινωνιών και στα τηλέφωνα του συζύγου της. Επίσης ερευνάται και το αυτοκίνητό του.

Γειτόνισσα της αγνοούμενης, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, αποκάλυψε πως τα ξημερώματα της Πέμπτης, μία μέρα πριν την εξαφάνιση της Βίκυς, βρέθηκε στη γειτονιά ένα ύποπτο αυτοκίνητο.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου η Βάϊα Οικονόμου, επρόκειτο να συναντηθεί με την κόρη της στην Χαλκιδική αλλά δεν πήγε στο ραντεβού τους. Οι συγγενείς της θεωρούν πως δεν υπήρχε περίπτωση να έλειπε από αυτή τη συνάντηση και φοβούνται για το χειρότερο.

Η 47χρονη δεν ήρθε σε επαφή ούτε με τους μαθητές της στους οποίους παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα. Το κινητό της τηλέφωνο, το πορτοφόλι με την ταυτότητα της, τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, όπως και το αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο σπίτι. Το μόνο που φαίνεται να πήρε μαζί της είναι τα κλειδιά του σπιτιού, το οποίο ήταν κλειδωμένο.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ