19-01-2021

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία του 41χρονου στο Περιστέρι – Τι εξετάζει η αστυνομία

  • Ψάχνουν τον δολοφόνο στο οικείο περιβάλλον του θύματος
  • Τα πιθανότερα σενάρια
  • Το θύμα φέρει τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και την πλάτη

Τον δράστη της άγριας δολοφονίας του 41χρονου ιδιωτικού υπάλληλου αναζητάει η αστυνομία.

Στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν συγκεντρώσει όσα στοιχεία πιστεύουν ότι θα τους βοηθήσουν να βρουν τα στοιχεία εκείνου που σκότωσε τον άτυχο ιδιωτικό υπάλληλο.

Ψάχνουν τον δολοφόνο στο οικείο περιβάλλον του θύματος

Σύμφωνα με πληροφορίες του cnn.gr, οι αρχές ψάχνουν τον δολοφόνο στο οικείο περιβάλλον του θύματος, αναφέροντας ότι ενώ αρχικά οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι η πόρτα του διαμερίσματος έχει παραβιαστεί, τελικά κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ίδιο το θύμα άνοιξε στον δράστη.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν στενό συγγενικό του πρόσωπο άνοιξε την πόρτα του σπιτιού. Εδώ και δύο ημέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής ούτε στην οικογένειά του, ούτε στις κεντρικές αποθήκες μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, όπου εργάζεται.

Το θύμα φέρει τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και την πλάτη, αλλά φαίνεται ότι προσπάθησε να αμυνθεί, καθώς οι αστυνομικοί είδαν τραύματα και στο χέρι του.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του. Ιδιωτικός υπάλληλος, χωρίς να έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές, κοινωνικός, χωρίς εξάρσεις και περιστατικά βίας.

Το πιθανότερο σενάρια

Ως πιο πιθανό σενάριο, μέχρι αυτήν την ώρα εξετάζουν εκείνο της ληστείας μετά φόνου. Ο ιδιωτικός υπάλληλος είτε γνώριζε τον δολοφόνο, του είτε ο δράστης μπήκε στο σπίτι με κάποιο τέχνασμα.

Ο 41χρονος έμενε με τη μητέρα του, η οποία επειδή απουσίαζε από το σπίτι τον αναζητούσε στο τηλέφωνο χωρίς να γνωρίζει το τραγικό περιστατικό.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ