23-01-2021

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον επίδοξο βιαστή στο ορφανοτροφείο της Ρόδου

  • Άγνωστο άτομο μπήκε στο Ορφανοτροφείο Ρόδου επιχειρώντας να ασελγήσει στις ανήλικες κοπέλες
  • Πρόκειται για κορίτσια ηλικίας από 7 έως 22 ετών

Με τις φωτογραφίες του σάτυρου ανά χείρας πραγματοποιούν έρευνες στην πόλη της Ρόδου για τον εντοπισμό και την προσαγωγή του οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του τοπικού site dimokratiki.gr πρόκειται για ένα νεαρό άτομο, ηλικίας 30 ετών περίπου ο οποίος δεν φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές του νησιού για αδικήματα του είδους.

Από τις καταθέσεις προκύπτει εξάλλου ότι είναι ημεδαπός πράγμα στο οποίο συνηγορεί ο τρόπος που μιλούσε την ελληνική γλώσσα αλλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο σάτυρος, όπως έγραψε χθες η «δημοκρατική», εισήλθε στις εγκαταστάσεις του Ορφανοτροφείου Θηλέων στην πόλη της Ρόδου και επιχείρησε να αυνανιστεί στη θέα των ανήλικων τροφίμων.

Συγκεκριμένα ο δράστης αφού επιχείρησε αρχικώς να εισέλθει στο ορφανοτροφείο παραβιάζοντας τη θύρα της κουζίνας τελικώς εισήλθε από την κύρια είσοδο και ακολούθως μετέβη στον όροφο στα δωμάτια των 20 τροφίμων.

Πρόκειται για κορίτσια ηλικίας από 7 έως 22 ετών, που στη θέα του σάτυρου αντέδρασαν με αποτέλεσμα να τον αποτρέψουν αν και είχε αρχίσει να ξεκουμπώνει το φερμουάρ του παντελονιού του.

Οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί στο κύκλωμα παρακολούθησης του ορφανοτροφείου και σε κινητά τηλέφωνα τροφίμων.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ