29-10-2020

Συγκλονισμένος ο αδερφός του 45χρονου δολοφόνου: Δεν το πιστεύω αυτό που έγινε

  • Ο αδερφός του δολοφόνου μιλά για το δεύτερο έγκλημα που διέπραξε μέσα σε έξι χρόνια ο 45χρονος
  • Οι γείτονες δεν έβλεπαν την άτυχη γυναίκα να βγαίνει από το σπίτι

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις από την άγρια δολοφονία της 51χρονης γυναίκας στο Περιστέρι, από τον 45χρονο σύντροφό της, ο οποίος νοσηλευόταν στο Δαφνί.

Ο 45χρονος διέφυγε από το ίδρυμα του Χαϊδαρίου και πήγε στο σπίτι του στο Περιστέρι, στην οδό Παραμυθιάς 8, στο Περιστέρι, όπου μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την άτυχη γυναίκα.

Συγκλονισμένος είναι και ο αδερφός του 45χρονου ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1: «Τον αφήνανε να βγει, τώρα να τον αφήσουνε εκεί που είναι». «Ακόμα εγώ δεν το πιστεύω, αλλά έγινε, είχε ξαναγίνει, για αυτό ήταν και μέσα στο Δαφνί», συμπλήρωσε. «Είχε γίνει ένα περιστατικό εδώ και 5-6 χρόνια», επισήμανε.

Η γυναίκα δεν έβγαινε από το σπίτι 

Τον έβλεπαν να πηγαίνει στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και μια – δυο φορές είχαν ακούσει και τσακωμό ανάμεσα στο ζευγάρι, αναφέρουν οι γείτονες. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως είπαν πως δεν έβλεπαν τη γυναίκα να βγαίνει από το σπίτι.

Είχε σκοτώσει κι άλλη γυναίκα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πριν από έξι χρόνια, στις 25 Ιουλίου το 2011 είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο τη σύζυγό του και έκτοτε ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

Τότε, οι αστυνομικοί είχαν βρει στο εσωτερικό ενός σπιτιού στο Λουτράκι, μια 28χρονη γυναίκα πλημμυρισμένη στο αίμα. Αφού διαπίστωσαν ότι είχε δεχθεί πολλές μαχαιριές στο στήθος και την κοιλιά της, ειδοποίησαν ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο Κορίνθου. Ο 35χρονος, τότε, σύντροφός της και δολοφόνος είχε εξαφανισθεί με το αυτοκίνητό του.