10-05-2021

Εργατικό ατύχημα στα ΧΥΤΑ Μαυρομάχης – Σοβαρά τραυματισμένος συμβασιούχος

  • Το ρυμουλκό που συνδέει τους τράκτορες αναδιπλώθηκε
  • Ο 45χρονος εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και υποβλήθηκε σε πολύωρη εγχείρηση

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται συμβασιούχος στην καθαριότητα μετά από εργατικό ατύχημα στα ΧΥΤΑ Μαυροράχης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του stokokkino.gr, το ατύχημα σημειώθηκε στις 10:30 το βράδυ, στο δρομολόγιο της βραδινής βάρδιας κατά τη διάρκεια της εναπόθεσης των συμπιεσμένων απορριμμάτων με τους συρόμενους τράκτορες.

Το ρυμουλκό που συνδέει τους τράκτορες αναδιπλώθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 45χρονος εργαζόμενος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και υποβλήθηκε σε πολύωρη εγχείρηση.

Ο συμβασιούχος εργάζεται από τον Σεπτέμβριο του 2014 στην καθαριότητα του δήμου.

Η αστυνομία έχει λάβει καταθέσεις για τις συνθήκες του ατυχήματος οι οποίες διερευνώνται.

Η ανακοίνωση από το νοσοκομείο

Ανακοίνωση για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 45χρονος συμβασιούχος στην καθαριότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, εξέδωσε το Γ.Ν. Παπαγεωργίου.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση η κατάσταση του εργαζόμενου, ο οποίος είναι πολυτραυματίας, χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες γιατρούς ως εξαιρετικά κρίσιμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο 45χρονος συμβασιούχος καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο οποίος διακομίστηκε στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 2 Ιουλίου 2017, μετά από ατύχημα στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Η κατάσταση του ασθενή, ο οποίος είναι πολυτραυματίας, χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες γιατρούς ως εξαιρετικά κρίσιμη.

Οι γιατροί και το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου συνεχίζουν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη έκβαση της κατάστασης της υγείας του ασθενή“.

ΠΗΓΗ: stokokkino

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ