06-05-2021

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Μενίδι – 26 συλλήψεις (εικόνες)

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, στο στρατόπεδο Καποτά, στο Μενίδι.

Είκοσι έξι άτομα έχουν συλληφθεί έως τώρα, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας στις Αχαρνές.

Οι συλλήψεις αφορούν παραβάσεις περί ναρκωτικών, περί όπλων, καταδικαστικές αποφάσεις, πλαστογραφία κ.α. Παράλληλα, εντοπίσθηκαν φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης στον εξωτερικό χώρο του στρατοπέδου.

Συγκεκριμένα πέντε άτομα συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί όπλων, τρία για καλλιέργεια κάνναβης, τρία για κατοχή λαθραίων τσιγάρων και από ένα για καταδικαστική απόφαση για κλοπές, για πλαστογραφία και ρευματοκλοπή, ενώ δώδεκα συλλήψεις έγιναν για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Παράλληλα, έχουν κατασχεθεί δενδρύλια κάνναβης, πυροβόλα όπλα, φυσίγγια και περισσότερα από 60.000 πακέτα με λαθραία τσιγάρα, ενώ ακινητοποιήθηκαν 12 οχήματα.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ.

Η επιχείρηση διεξάγεται στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας που εξαγγέλθηκαν μετά τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ