30-10-2020

Κρήτη: Νύφη και γαμπρός έφτασαν στην εκκλησία πάνω σε… τρακτέρ (εικόνες)

Οι φωτογραφίες του γαμπρού και της νύφης κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Το είπαν και το έκαναν πράξη με τον τρόπο που θα δείτε…

Ένας διαφορετικός γάμος πραγματοποιήθηκε πριν μερικές μέρες στον Ιερό Ναό Παναγίας της Κοτσυφιανής στο Στόμιο Ιεράπετρας. Ο γαμπρός, η οικογένεια και οι φίλοι του έφτασαν στην εκκλησία με ένα καλογυαλισμένο… τρακτέρ! Ο γάμος έγινε σε μια από τις ομορφότερες και πιο ιστορικές εκκλησίες της Δυτικής Ιεράπετρας.

Ο 29χρονος αγρότης και χειριστής τρακτέρ από το Στόμιο, πήγε με ανθοστολισμένο το εργαλείο της δουλειάς του στην εκκλησία, συνοδευόμενος από άλλα δύο ανάλογα στολισμένα τρακτέρ, κάνοντας έκπληξη στους καλεσμένους του.

Η εκλεκτή της καρδιάς του, έφθασε μετά από λίγα λεπτά στην πόρτα της εκκλησίας, συνοδευόμενη από τους γονείς της.

Ο γαμπρός που προέρχεται από αγροτική οικογένεια και έχει αγαπήσει τους γεωργικούς ελκυστήρες από την παιδική του ηλικία, ονειρευόταν από τα εφηβικά του χρόνια, να πάει με το τρακτέρ του στην εκκλησία, όταν θα έφτανε η ώρα να παντρευτεί την αγαπημένη του.

Το νιόπαντρο ζευγάρι μετά το τέλος του μυστηρίου του γάμου, πόζαρε πάνω, μπροστά και δίπλα στο ομορφοστολισμένο τρακτέρ.

Πηγή: neakriti.gr