23-09-2020

Ο Σταύρος Καφούνης εξελέγη νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

 

Ο Σταύρος Καφούνης είναι ο νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, μετά τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 10ης και 11ης Μαΐου 2017.

Πρώτη αντιπρόεδρος είναι η Αλεξάνδρα Πάλλη, Β’ αντιπρόεδρος ο Νικόλαος Καυκαλάς, Γ’ αντιπρόεδρος η Ελένη Πρωτογέρου, γγ ο Αθανάσιος Τσαγγάρης, ταμίας ο Νικόλαος Γιαννόπουλος, ειδικός γραμματέας ο Εμμανουήλ Λουδάρος, έφορος η Γεωργία Σουλιώτη και σύμβουλοι οι Θεόδωρος Βλάρας, Νικόλαος Κογιουμτσής, Χρήστος Κούργιας, Παντελής Κουρμπέλας, Ευδόκιμος Σαββίδης, Ηρώ Τσαγγάρη και Κωνσταντίνα Τσιτσίκα.

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, ο κ. Καφούνης δήλωσε ότι θα εργαστεί για να επανακτήσει ο αρχαιότερος Σύλλογος της χώρας την αίγλη και το κύρος που του αναλογεί και να ενώσει, εκπροσωπώντας δυναμικά, όλες τις φωνές της υγιούς επιχειρηματικότητας της πόλης.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

ΣΧΟΛΙΑ

Tο altsantiri.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.