19-01-2021

Η πρώην σύντροφος του βιαστή της Δάφνης αποκαλύπτει: Φόραγε γυαλιά με κάμερα

  • «Εννέα χρόνια μαζί, δεν μου είχε δείξει ποτέ τέτοια συμπεριφορά»
  • Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την πρώην σύντροφο του 52χρονου

Επί εννέα χρόνια διατηρούσε σχέση με τον βιαστή της Δάφνης, η Ιωάννα, η οποία μάλιστα έχει και το όνομά του τατουάζ στο στήθος της. Σφραγίζει, όπως λέει η ίδια, τα εννέα χρόνια που πέρασαν μαζί. 

Πώς η Ιωάννα γνώρισε τον 52χρονο

Ο 52χρονος δράστης ήταν παντρεμένος με την κολλητή φίλη της Ιωάννας. Η γυναίκα σύναψε σχέση μαζί του και τον «έκλεψε» από τη φίλη της.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2009, τελείωσε, όμως, το 2014, εξαιτίας των διαφωνιών τους. «Αυτό ήταν το μόνο πρόβλημα της σχέσης μας».

«Δεν πίστευα ότι είναι αυτός»

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», η Ιωάννα λέει ότι σοκαρίστηκε όταν άκουσε τις κατηγορίες και τις φρικιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος.

«Εννέα χρόνια μαζί, δεν μου είχε δείξει ποτέ τέτοια συμπεριφορά» λέει. Είχαν πιαστεί στα χέρια μια φορά, όταν χώριζαν. «Εγώ του όρμησα» εξηγεί η γυναίκα. «Πήρε κάποια πράγματα που είχα πληρώσει εγώ. Του έκανα και καταγγελία».

Για τον δράστη, η 47χρονη πρώην σύντροφός του αποκαλύπτει ότι δούλευε με συμβάσεις στον Δήμο Δάφνης κι ότι έφτιαχνε και υπολογιστές στο σπίτι.

Επιβεβαιώνει ότι ο 52χρονος είναι 95% τυφλός

«Γεννήθηκε τυφλός από το ένα μάτι. Πριν 4 χρόνια απώλεσε σε μεγάλο βαθμό την όραση κι από το άλλο. Έπαθε κάτι σαν αιμάτωμα και πήγαινε στο Οφθαλμιατρικό για ενέσεις, γιατί μάζευε υγρό. Όταν τα χαλάσαμε, έβλεπε θαμπά, θολά».

«Αυτό με τις σκιές το απέκτησε όταν χειροτέρεψε η κατάστασή του, διότι η θεραπεία που έκανε με τις ενέσεις ήταν για κάποιο διάστημα. Μετά πήγε και πήρε την αναπηρική σύνταξη. Έτσι μου είχε πει» λέει η 47χρονη.

Παρά την τύφλωση, ο 52χρονος χρησιμοποιούσε κανονικά υπολογιστή. «Έπαιζε τα παιχνίδια του, τα είχε φτιάξει σε μεγέθυνση, φόραγε γυαλιά. Μπορούσε να στείλει μηνύματα με μεγάλα γράμματα».

«Κάποια στιγμή είδα ότι φόραγε γυαλιά που είχαν κάμερα στη μέση. Μάλιστα, επειδή βριστήκαμε, μου είπε ‘πρόσεχε, τα καταγράφω όλα’. Αυτά τα γυαλιά, όπως μου είπε, είναι ειδικά και συνδέονται με τα μάτια και με ένα πρόγραμμα στο κομπιούτερ, που μεταφέρει σκιές και χρώματα σε πιο συγκεκριμένο σχέδιο στον εγκέφαλο».

Η Ιωάννα δεν γνώριζε για την 20χρονη φοιτήτρια. «Ήξερα μια ηλικιωμένη που του καθάριζε, πρέπει να ήταν ξένη. Δεν την ήξερα την άλλη κοπέλα, τη φοιτήτρια. Στενοχωριέμαι πολύ για το κορίτσι, δεν το ξέρω, δεν το έχω γνωρίσει. Άκουσα τα χίλια μύρια ότι του έκανε. Ξέρω ότι είναι σοκαριστικό, θα χρειαστεί πολλή βοήθεια αυτή η κοπέλα. Δεν θα ήθελα ούτε στον εχθρό μου να ευχηθώ τέτοιο πράγμα».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ