23-02-2021

Μίλησε η μοιραία γυναίκα του Μοσχάτου: Ο Μάριος ήταν βίαιος

  • Σε άθλια κατάσταση η 40χρονη γυναίκα που συνδέει τον Παραολυμπιονίκη με το θύμα του
  • «Με τον Βασίλη όλα είχαν τελειώσει μεταξύ μας πριν από 11 μήνες»

Σε θρίλερ εξελίσσεται η δολοφονία στο Μοσχάτο με δράστη τον Παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη και θύμα έναν 47χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Τους δύο άντρες ένωνε η 40χρονη πρώην σύζυγος του θύματος και, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, νυν σύντροφος του Παραολυμπιονίκη.

Η γυναίκα, από το 2015 κιόλας, είχε αποφασίσει να συνεχίζει την ζωή της μακριά από τον σύζυγό της, ο οποίος ωστόσο αρνιόταν να το αποδεχθεί, καθώς δήλωνε πως «η Κατερίνα ήταν η μια και μοναδική γυναίκα της ζωής μου». Αν και το θύμα θέλησε να τα ξαναβρούν, εκείνη ήταν ανένδοτη.

Ο 47χρονος, παραδομένος στη ζήλια, αρχικά σχεδίασε κι υλοποίησε την απαγωγή της πρώην συζύγου του. Την κρατούσε δεμένη στην γκαρσονιέρα του κι όταν εκείνος την άφησε τελικά ελεύθερη, η γυναίκα του υπέβαλλε μήνυση.

«Ο Μάριος ήταν βίαιος…»

Μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr είπε ότι «ο Μάριος ήταν ένας βίαιος άνθρωπος. Συνεχώς εκβίαζε και απειλούσε τον Βασίλη. Με τον Βασίλη όλα είχαν τελειώσει μεταξύ μας πριν από 11 μήνες. Είχε προηγηθεί το περιστατικό που ο Μάριος με είχε καλέσει στο σπίτι του δήθεν ότι ήταν άρρωστος. Τότε μου είχε βάλει χειροπέδες και πιστέψτε με, με είχε κρατήσει όμηρο. Τον Βασίλη, τον εκβίαζε να πάει στο δικαστήριο να καταθέσει ότι είχαμε σχέση όταν ήμουν παντρεμένη, ειδάλλως θα έκανε κακό στην οικογένειά του, αλλά και στο πρακτορείο. Το γεγονός ότι του είχαν πάρει τις άδειες οπλοφορίας, οπλοκατοχής και σκοπευτικής δεν σημαίνει ότι του είχαν αφαιρέσει και τα άλλα παράνομα όπλα».

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της κ. Αλεξάνδρα Κρεμιζά, η πρώην σύζυγος του θύματος βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τόσο τη γυναίκα όσο και τον 47χρονο που δολοφονήθηκε, ποτέ δεν ήθελε να πάθει κάτι ο πατέρας των παιδιών της. Ό,τι και αν της είχε κάνει ήθελε να λύσει τις διαφορές της ακολουθώντας τη νομική οδό.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ