16-04-2021

Οπαδοί του Σώρρα στους δρόμους μοιράζουν φυλλάδια «εθνικής συσπείρωσης» (εικόνες)

  • Πληροφορίες θέλουν να ετοιμάζουν μαζική «μετάβαση» στην Αθήνα
  • Ακολουθούν τις οδηγίες του αρχηγού τους, Αρτέμη Σώρρα, για προσπάθεια συσπείρωσης

«Κάλεσμα συσπείρωσης» πραγματοποιούν οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα, μοιράζοντας φυλλάδια «εθνικιστικού περιεχομένου» σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου Κρήτης.

Συγκεκριμένα, στον κόμβο του Γιόφυρου βρίσκονται από το πρωί της Τετάρτης, οι οπαδοί του Σώρρα από το Ηράκλειο, στο πλαίσιο της εντατικοποίησης των δράσεων τους, όπως ακριβώς ζήτησε ο ιδρυτής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» μέσα από το βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της καταδικαστικής σε βάρος του απόφασης.

Τα μέλη και οι οπαδοί της «Ελλήνων Συνέλευσις» σε τοπικό επίπεδο, έχουν αναρτήσει σε κομβικό σημείο ένα πάνελ με τα επιχειρήματα της οργάνωσης και μοιράζουν φυλλάδια στους διερχόμενος οδηγούς, αλλά και τους περαστικούς.

Το φυλλάδιο που μοιράζουν οι οπαδοί του Σώρρα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προτίθενται να διοργανώσουν -και μάλιστα στο προσεχές χρονικό διάστημα- με τη συμμετοχή οπαδών του Αρτέμη Σώρρα και από τα επτά γραφεία της «Ελλήνων Συνελεύσεις» που έχουν ιδρυθεί και λειτουργούν σε όλο τον νομό Ηρακλείου, τη μετάβασή τους στην Αθήνα, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται πανελλαδικά για τη στήριξη του αρχηγού τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη διάρκεια της ημέρας διοργανώνεται συνέντευξη των οπαδών του Αρτέμη Σώρρα στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Caravel, στην οποία θα μετάσχει αντιπροσωπεία από το Ηράκλειο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ