Μίλησε η «φόνισσα του Κορωπίου»: Μέσα στη φυλακή είδα τον Θεό

  • Το ερωτικό τρίγωνο που τον Αύγουστο του 2016 συγκλόνισε την Ελλάδα
  • Έχω μετανιώσει. Θόλωσα. Μου είπε το θύμα «έλα να δεις πού τον έχω εγώ αυτόν που εσύ τον έχεις για άντρα σου

Μέσα από τη φυλακή μίλησε η «φόνισσα του Κορωπίου», η γυναίκα που τον Αύγουστο του 2016 σκότωσε την 35χρονη πρώην σύζυγος του συντρόφου της.

Η 26χρονη μετά από έντονο καβγά με το θύμα της, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της.

Η 26χρονη κρατείται στις φυλακές Θηβών και μιλώντας στην εφημερίδα Espresso υποστηρίζει ότι έχει μετανοήσει και ότι έχει στραφεί στον Θεό.

«Μέσα στη φυλακή άνοιξαν τα μάτια μου και είδα τον Θεό. Συνειδητοποίησα τη βαρύτητα του εγκλήματος που διέπραξα. Με βοήθησε σε αυτό και ο ιερωμένος των φυλακών στον οποίο πηγαίνω και εκκλησιάζομαι μαζί με τα παιδιά μου» λέει η 26χρονη η οποία έχει μαζί της στην φυλακή τα δύο παιδιά που απέκτησε με τον 41χρονο μηχανικό αυτοκινήτων.

«Προσπαθώ να καθαρίσω τη συνείδησή μου, που με βασανίζει μέρα και νύχτα. Ζητώ συγχώρεση από όλους τους ανθρώπους που πλήγωσα, κυρίως από τα παιδιά της Θοδώρας και τα δικά μου».

Όπως υποστηρίζει δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα ενώ σύμφωνα με όσα λέει «μετά τα χτυπήματα, έφυγε από το σπίτι κι η 35χρονη γυναίκα ήταν ακόμη όρθια».

Πηγή: Espresso