18-05-2021

Άνεργοι κατά προέδρου της ΔΕΗ – Μικροεπεισόδια σε συνέντευξη Τύπου (video)

Ενταση επικράτησε πριν από την έναρξη της συνέντευξης Τύπου του προέδρου της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη στο αμφιθέατρο του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, στην Πτολεμαίδα, όταν μέλη του Συλλόγου Ανέργων και Περιβάλλοντος Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου (Κοζάνης), θέλησαν να μπουν στον χώρο της συνέντευξης.

Αναλυτικότερα, μέλη του Συλλόγου Ανέργων και Περιβάλλοντος Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου (Κοζάνης) επιχείρησαν να μπουν στον χώρο, ωστόσο, άνδρες της ασφάλειας τους εμπόδιζαν. Όπως αναφέρει το kozan.gr, τα μέλη του Συλλόγου κατάφεραν να μπουν στον χώρο, με τον γραμματέα τους, Ηλία Τεντζογλίδη, να παίρνει τον λόγο.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στα προβλήματα των οικισμών που βρίσκονται δίπλα στους ΑΗΣ και γενικότερα για το μείζον πρόβλημα της ανεργίας.

Οταν δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον κ. Τεντζογλίδη να συντομεύει γιατί ήθελαν να ακούσουν και να κάνουν ερωτήσεις στον πρόεδρο της ΔΕΗ, υπήρξε εκνευρισμός από την πλευρά του γραμματέα του Συλλόγου, ο οποίος είπε πως η συνέντευξη δεν πρόκειται να γίνει, με τον χώρο να τίθεται υπό κατάληψη.

Ολοι αποχώρησαν, με τη συνέντευξη να διεξάγεται κανονικά στο ξενοδοχείο «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ