13-04-2021

Μυστήριο καλύπτει το άγριο έγκλημα στο Περιστέρι

Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία στο Περιστέρι, με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής να κάνουν λόγο για περίεργη υπόθεση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Έθνος”, οι δράστες εισέβαλαν στις 2:35 τα ξημερώματα της Παρασκευής σε διαμέρισμα της οδού Ολύμπου και πυροβόλησαν στο κεφάλι μία 50χρονη και έναν 53χρονο μέσα στο υπνοδωμάτιό τους.

Η 50χρονη κατέληξε, ενώ ο σύζυγός της νοσηλεύεται με διαμπερές τραύμα στο κρανίο στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Η έρευνα της αστυνομίας στους χώρους του διαμερίσματος δεν κατέδειξε ίχνη παραβίασης σε πόρτες και παράθυρα, ούτε βρέθηκαν ενδείξεις από πού μπορεί να εισήλθαν οι δράστες.

Το θυροτηλέφωνο της οικίας δεν λειτουργούσε, χωρίς όμως να είναι σε θέση να γνωρίζουν οι αστυνομικοί εάν ήταν χαλασμένο από πριν.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αναμένεται να σαρώσουν τις τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα, ώστε να διαπιστωθεί εάν ενεργοποιήθηκαν ύποπτοι αριθμοί.

Παράλληλα, θα προχωρήσουν σε άρση απορρήτου των επικοινωνιών στα τηλέφωνα του ζευγαριού και των παιδιών τους.

Η 19χρονη κόρη του ζευγαριού φέρεται να έχει καταθέσει στην Ασφάλεια ότι άκουσε τους δράστες να μιλούν αλβανικά και να λένε «φέρτε τα λεφτά, φέρτε τα λεφτά». Η ίδια αναγνώρισε τη γλώσσα, καθώς η οικογένειά της κατάγεται από την Αλβανία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ