13-04-2021

Θεσσαλονίκη: Στο πλευρό των αγροτών συνδικάτα του ΠΑΜΕ

Στο πλευρό των αγροτών που προγραμματίζουν κάθοδο στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι, από τα διόδια των Μαλγάρων, την Κουλούρα Ημαθίας και τη Νάουσα, διαδηλώνουν συνδικάτα και ενώσεις εργαζομένων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Στην κινητοποίηση συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, το συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων ΘεσσαλονίκηςΠιερίαςΧαλκιδικής, το συνδικάτο Οικοδόμων, το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και το συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής.

Οι εργαζόμενοι θα ενωθούν με τους αγρότες που θα πραγματοποιούν πορεία εκείνη την ώρα και θα κινηθούν προς την πλατεία της ΧΑΝΘ.

Χθες, εργαζόμενοι, μέλη σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ βρέθηκαν στα διόδια των Μαλγάρων, κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης των αγροτών, προς τους οποίους εξέφρασαν συμπαράσταση στον αγώνα και τα αιτήματά τους.

Επίσης, την Κυριακή, στις 11.00 πμ, στο μπλόκο Μαλγάρων προγραμματίζεται συγκέντρωση αλληλεγγύης των συλλόγων γυναικών, μελών της ΟΓΕ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ