24-10-2020

Φθιώτιδα: Σκότωσε τον κουνιάδο του μπροστά στα μάτια της αδερφής του

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 65χρονος στο Μαρτίνο Φθιώτιδας όταν τη στιγμή που έκοβε ξύλα με τη γυναίκα του, δέχθηκε πυροβολισμό από τον κουνιάδο του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μια γυναίκα μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς τον 65χρονο άνδρα της, ο οποίος είχε πυροβοληθεί στην κοιλιακή χώρα και ήταν βαριά τραυματισμένος. Ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν τον άτυχο 65χρονο, αφού μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο δράστης όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του ζευγαριού στο χωράφι, τους είπε να φύγουν.

Η γυναίκα του θύματος είπε στο σύζυγό της να φύγουν, αλλά εκείνος δεν την άκουσε. Ο δράστης πυροβόλησε δυο φορές. Μια στον αέρα και μια προς τον άντρα της αδελφής του.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ η σοκαρισμένη γυναίκα πήρε τηλέφωνο έναν συγχωριανό τους, με το αυτοκίνητο του οποίου μετέφεραν τον βαριά τραυματισμένο άνδρα στο νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να κινείται με το αυτοκίνητο μέσα στο Μαρτίνο και τον συνέλαβαν. Μαζί του είχε και το φονικό όπλο.

Ο 65χρονος κτηνοτρόφος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι πυροβόλησε τον κουνιάδο του γιατί του είπε να φύγει από το κτήμα, για το οποίο είχαν διαφορές, και αυτός δεν έφυγε.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Κορονοϊός: Τέσσερα κρούσματα στο Θεαγένειο - Επί ποδός η διοίκηση

Πηγή: lamiareport.gr