09-03-2021

Δεν ήταν άρρωστος ο υπάλληλος εξαιτίας του οποίου έκλεισε το βράδυ του χιονιά η αίθουσα αστέγων

Καταπέλτης ήταν για τους δύο υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων που ευθύνονται για το κλείσιμο της αίθουσας φιλοξενίας στους Αμπελόκηπους το βράδυ που χιόνισε στην Αθήνα, το πόρισμα που βγήκε από την έρευνα που διενεργήθηκε.

Όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας του δήμου, Λευτέρης Καστανάκης ο υπάλληλος πριν κλείσει τη Λέσχη, είχε επικοινωνία με τον προϊστάμενό του, ο οποίος του ζήτησε να παραμείνει μισή ώρα παραπάνω, ώστε να βρεθεί άλλος υπάλληλος να αναπληρώσει τον αντικαταστάτη του, που δήλωσε ασθενής.

Εκείνος, όμως, είπε, επέλεξε να φύγει αν και η οικία του ήταν δίπλα και δεν διέτρεχε κίνδυνο να αποκλεισθεί.

Επίσης, ο δήμος έστειλε γιατρό στο σπίτι του αντικαταστάτη του στο Περιστέρι, ο οποίος ανέφερε ότι ήταν ασθενής και τον βρήκε απολύτως υγιή.

Τότε εκείνος, σύμφωνα πάντα με τον Λευτέρη Καστανάκη, δήλωσε ότι ποτέ δεν επικαλέστηκε ασθένεια, αλλά ότι δεν είχε τη δυνατότητα λόγω της χιονόπτωσης να μεταβεί στη Λέσχη Φιλίας.

Ο γενικός γραμματέας από την πλευρά του προειδοποίησε να μην επιχειρηθεί από οποιονδήποτε εμπλεκόμενο να προσκομίσει τώρα ιατρικά έγγραφα για προβλήματα υγείας, διότι αυτά αν ισχύουν, όφειλαν έγκαιρα να είχαν καταθέσει στην υπηρεσία. «Θα είναι λόγος απόλυσης», είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ