29-10-2020

Τραυματισμό απεργού από την εργοδοσία καταγγέλλει το ΣΕΤΗΠ (εικόνες)

Την προσπάθεια της εργοδοσίας της εταιρείας «360 Connect» να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, καθώς σήμερα το πρωί ο διευθυντής Προσωπικού, οδηγώντας τη μηχανή του, προσπάθησε να σπάσει το μπλόκο των απεργών και της περιφρούρησης στο κτίριο των Πετραλώνων, τραυματίζοντας απεργό, καταγγέλλει το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Αττικής.

Νωρίς το μεσημέρι, το ΣΕΤΗΠ διοργάνωσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της εταιρείας όπου καταγγέλθηκε η επιχείρηση τρομοκράτησης των απεργών. (Δείτε παρακάτω φωτογραφίες).

Συγκεκριμένα, σε δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που ακούραστα βρέθηκαν τα ξημερώματα στις απεργιακές περιφρουρήσεις, στους χώρους δουλειάς, στο δρόμο της ασυμβίβαστης σύγκρουσης με τα νέα μέτρα φτωχοποίησης που ετοιμάζουν σε αγαστή συμφωνία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και κουαρτέτο.

Καταδικάζουμε – καταγγέλλουμε την προσπάθεια της εργοδοσίας στην 360 Connect και συγκεκριμένα του διευθυντή Προσωπικού, που οδηγώντας τη μηχανή του προσπάθησε να σπάσει το μπλόκο των απεργών και της περιφρούρησης στο κτίριο των Πετραλώνων, τραυματίζοντας απεργό.

Είναι ξεκάθαρο ότι η εργοδοσία προκειμένου να υπερασπιστεί τα κέρδη της δεν διστάζει ακόμα και να τραυματίσει εργαζόμενους!!!

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία που συνολικά αποθρασύνεται και θέλει να επιβάλει στους χώρους δουλειάς σιγή νεκροταφείου!

Τους προειδοποιούμε:

Η κλιμάκωση αυταρχισμού θα πάρει απάντηση από το οργανωμένο ταξικό κίνημα.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, των εργατών η πάλη θα τη σπάσει.

Δυναμώνουμε τον αγώνα!»