12-05-2021

Περιφέρεια Αττικής: Ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα τέτοιου είδους διαστρεβλωτικές αναρτήσεις

Η περιφέρεια Αττικής διαψεύδει κατηγορηματικά και τεκμηριωμένα δημοσιεύματα περί γεύματος της περιφερειάρχου Αττικής σε εστιατόριο στα Νότια Προάστια, δηλώνοντας ότι “ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα τέτοιου είδους διαστρεβλωτικές αναρτήσεις”.

Τονίζει δε, “Άνθρακας ο θησαυρός”, καθώς στο συγκεκριμένο γεύμα εργασίας δεν παρίστατο πολιτικός εκπρόσωπος της περιφέρειας, λόγω συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου και παραθέτει τα γεγονότα ως έχουν:

Πρόκειται για γεύμα εργασίας που παρέθεσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την Εθνική Διεπαγγελματική Ένωση Κρέατος, ενόψει συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2016 την προηγούμενη της διεξαγωγής της 2ης Επιμορφωτικής Ημερίδας με θέμα «Υγιεινή στα σφαγεία – Συντήρηση και Μεταφορά Σφάγιων» με σκοπό την επιμόρφωση των επαγγελματιών του.

Παρευρέθησαν συνολικά περίπου 50 σύνεδροι, στελέχη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μέλη του ΔΣ της Εθνικής Διεπαγγελματικής Ένωσης Κρέατος και εκπρόσωποι επαγγελματικών συλλόγων από ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της πρωτοβουλίας ανέρχεται σε 725,81 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24% και η εντολή πληρωμής είναι αναρτημένη στο πρόγραμμα Διαύγεια. Η πρωτοβουλία καλύφθηκε με πόρους από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, καθώς συνάδει απόλυτα με τους σκοπούς του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ