27-02-2021

Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία στα Τέμπη λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη στα Τέμπη , λόγω εργασιών συντήρησης.

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης στη διάρκεια του διημέρου και μόνο κατά τις ώρες 07:00 – 20:00, θα διακοπεί εντελώς η κυκλοφορία των οχημάτων στο αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τη διασταύρωση Στομίου μέχρι τη χιλιομετρική τον κόμβος Γυρτώνης.

Τα φορτηγά αυτοκίνητα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία, που θα προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου Ημαθίας προς Βέροια (Εγνατία Οδός) – Κοζάνη και από εκεί μέσω της Ε.Ο. Κοζάνης – Ελασσόνας -Τυρνάβου-Αμπελώνα – Γυρτώνης, όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών -Θεσσαλονίκης.

Εναλλακτικά, επίσης, από την Εγνατία Οδό και μέσω της Ε.Ο. Κοζάνης-Γρεβενών-Καλαμπάκας-Τρικάλων-Λάρισας και στη συνέχεια μέσω της περιφερειακής οδού Λάρισας – Τρικάλων, θα εισέρχονται στην εθνική οδό, στο ύψος της Νίκαιας Λάρισας.

Για τα ΙΧ αυτοκίνητα και τα φορτηγά, που θα προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται στο ύψος της Κατερίνης προς Άγιο Δημήτριο και μέσω της Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας – Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης και θα εισέρχονται στην εθνική οδό.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ