25-01-2021

Θύμα βιασμού ο 18χρονος που αυτοκτόνησε στις ράγες του τρένου

Σε μια απίστευτη ιστορία εξελίσσεται η διπλή αυτοκτονία, 18χρονου και της 17χρονης φίλης του, στις ράγες του τρένου.

Σοκάρει ο χαμός του 17χρονου κοριτσιού, που επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο και σχεδόν στο ίδιο σημείο όπου είχε αυτοκτονήσει ο 18χρονος φίλος της λίγες μέρες νωρίτερα.

Η εφημερίδα Freddo, αποκαλύπτει ένα ένοχο μυστικό πίσω από την θλιβερή ιστορία που διαδραματίστηκε στην Ημαθία. Ο 18χρονος Ιωακείμ και η 17χρονη Εύα, ο ένας μετά τον άλλο, με διαφορά μόνο μερικών ημερών (για την ακρίβεια 35), έπεσαν στις ράγες του τρένου, δίνοντας το πιο βίαιο τέλος στη ζωή τους.

Η ιστορία θα μπορούσε να είναι σενάριο δραματικής ταινίας, αφού πίσω από το απονενοημένο βήμα στο οποίο προέβησαν τα δύο παιδιά κρύβεται ένα φρικαλέο έγκλημα, που έγινε η αφορμή να βιαστεί το σώμα, αλλά και η ψυχή του 18χρονου, που δεν άντεξε και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, παρασύροντας άθελά του στον θάνατο και τη φίλη του.

Το άτυχο αγόρι πριν από ενάμιση χρόνο είχε πέσει θύμα βιασμού από 45χρονο παιδόφιλο στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης, που είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με ηχοσυστήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, την ερχόμενη εβδομάδα θα καθόταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Πηγή: seleo.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ