26-02-2021

Στους δρόμους με σκούπες και φαράσια το Σάββατο 1/10, οι δημότες του Ηρακλείου

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2016, από τις 11:00 έως τις 12:00 το μεσημέρι, ο δήμος Ηρακλείου οργανώνει μια πρωτότυπη δράση με τίτλο: «Αγαπάμε Ηράκλειο – Σκούπα, φαράσι & καθαρίζουμε την πόλη»!

unnamed_160922_091443

Με βάση τον σχεδιασμό θα καθαρισθούν τα κεντρικά σημεία (πάρκα – πλατείες) όσο και δρόμοι στο κέντρο και τα προάστια, ο καθένας με δικά του μέσα.

Επίσης, οι οργανωμένοι φορείς, οι σύλλογοι, κ.λπ., θα συγκεντρωθούν σε συγκεκριμένα σημεία των δημοτικών διαμερισμάτων και θα αναλάβουν δράση, ενώ ο κάθε πολίτης, αναλαμβάνει να καθαρίσει έξω από τον χώρο του σπίτι – κατάστημα.

Στη δράση πρωτοστατεί η υπηρεσία καθαριότητας με όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα και το προσωπικό, ενώ συμμετέχουν τα στελέχη της δημοτικής αρχής και οι δημοτικοί σύμβουλοι, που πιάνουν σκούπες και φαράσια μοιρασμένοι σε όλο τον δήμο.

Οι προετοιμασίες της εκδήλωσης συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και συνεχείς συναντήσεις των εμπλεκομένων αντιδημαρχειών Καθαριότητας, Παιδείας, Κοινωνικών Δομών, Εθελοντισμού και Τουρισμού, καθώς και των προέδρων των δημοτικών διαμερισμάτων, με τα πρώτα στοιχεία του δήμου να δείχνουν ότι θα υπάρξει μια πανστρατιά δυνάμεων που θα συμμετάσχουν στην προσπάθεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ