02-03-2021

Κούγιας: Στο σκάφος επέβαιναν άτομα των οποίων τα ονόματα δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν

Συνέχεια στις περίεργες αποκαλύψεις σχετικά με το δυστύχημα στην Αίγινα, όπου έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, δίνει αυτή τη φορά ο συνήγορος των οικογενειών των θυμάτων, Αλέξης Κούγιας.

Όπως αποκαλύπτει η RealNews, με αίτησή του προς την ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Πειραιώς, ο γνωστός δικηγόρος αμφισβητεί ευθέως ότι στο ταχύπλοο επέβαιναν τα ηλικιωμένα άτομα που έχει κατονομάσει ο φερόμενος ως χειριστής του σκάφους, Θρασύβουλος Λυκουρέζος και ζητά τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Εκείνο για το οποίο είμαι βέβαιος είναι ότι στο σκάφος αυτό βρίσκονταν άνθρωπος ή άνθρωποι των οποίων, για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω, δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα και οι οποίοι διέφυγαν είτε με φουσκωτό προς την Αίγινα είτε με το σκάφος Ντουέντε ΙΙ» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Κούγιας.

Στο τετρασέλιδο έγγραφό του χαρακτηρίζει «σενάρια» αυτά που κατασκεύασε ο κατηγορούμενος και το περιβάλλον του, ενώ παράλληλα κατηγορεί τη Λιμενική Αρχή Αίγινας ότι υιοθέτησε χωρίς έρευνα την εκδοχή του Λυκουρέζου, η οποία δεν επαληθεύεται.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ