13-02-2021

Διαβουλεύσεις στον Δήμο Ηρακλείου για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα

Σύσκεψη για το θέμα που έχει προκύψει με τους 47 συμβασιούχους της καθαριότητας των οποίων οι συμβάσεις δεν ανανεώνονται μέχρι το τέλος του χρόνου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Λότζια, με τη συμμετοχή και βουλευτών του νομού.

Κατά τη σύσκεψη υπήρξε ενημέρωση για τις ενέργειες που έχει κάνει ο Δήμος Ηρακλείου για το θέμα, ενώ οι κυβερνητικοί βουλευτές κατέθεσαν δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή ότι εντός της προσεχούς εβδομάδας θα υπάρξει λύση.

«Τόσο ο Δήμος, όσοι και οι εργαζόμενοι θα περιμένουν νεότερη ενημέρωση μέχρι την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου. Σε αντίθεση περίπτωση θα επιδιώξουν συνάντηση με τον υπουργό στην Αθήνα, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου» τονίζει ο δήμος Ηρακλείου.

Στη σύσκεψη από πλευράς Δήμου συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Πασπάτης, η αναπληρώτρια δημάρχου και αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Εθελοντισμού Αριστέα Πλεύρη, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χάρης Μαμουλάκης και ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κώστας Βαρδαβάς.

Παρευρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης, ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανόλης Συντιχάκης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Γκεγκέρογλου, εκπρόσωπος του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς, ο πρόεδρος των εργαζομένων στην καθαριότητα Μιχάλης Καρασάββας, καθώς και οι συμβασιούχοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ