02-03-2021

Απίστευτη ατάκα Γερμανού τουρίστα: Δεν σε πληρώνω γιατί χρωστάτε στη χώρα μου

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο Κρήτης, μεταξύ δύο Γερμανών τουριστών και ενός οδηγού ταξί. Οι δύο τουρίστες μεταφέρθηκαν από ξενοδοχείο της Αγίας Πελαγίας στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», όμως αρνήθηκαν να πληρώσουν τα 40 ευρώ για την κούρσα, με τη δικαιολογία ότι η Ελλάδα… χρωστάει χρήματα στη χώρα τους!

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, μόλις έφτασαν στον προορισμό τους οι δύο Γερμανοί δήλωσαν στον οδηγό του ταξί πως δεν πρέπει να τον πληρώσουν, καθώς είχαν ήδη πληρώσει τη διαδρομή όταν έκλεισαν το τουριστικό τους πακέτο στη Γερμανία.

Ωστόσο, όταν ο οδηγός τους εξήγησε πως δεν είχε λάβει χρήματα για τη διαδρομή και πως ήρθε έξω από το ξενοδοχείο έπειτα από κλήση από τη ρεσεψιόν του, οι τουρίστες του ανταπάντησαν: «Δεν πρέπει να σε πληρώσω, γιατί χρωστάτε λεφτά στη Γερμανία».

Ο οδηγός του ταξί δεν έκανε πίσω, ούτε όμως και οι τουρίστες κι έτσι, οι τρεις τους κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί, οι τουρίστες επέμεναν να μην πληρώσουν, ωστόσο υπό τον φόβο της υποβολής μήνυσης από αυτόν, κάτι που θα σήμαινε πως θα έχαναν την πτήση της επιστροφής στη Γερμανία και την παραμονή τους στο αυτόφωρο για το Σαββατοκύριακο, ζήτησαν τον τραπεζικό λογαριασμό του οδηγού για να του καταθέσουν χρήματα αφού γυρίσουν στη χώρα τους. Ο οδηγός, ωστόσο, επέμεινε για την άμεση πληρωμή της κούρσας και η απειλή της… στενής, έκανε τους δύο Γερμανούς να δώσουν, τελικά, τα χρήματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ