28-02-2021

Η απόδειξη από τη Γαύδο που έγινε viral! (εικόνα)

Είναι φαινόμενο ελληνικό και το συναντάμε κυρίως σε επιχειρήσεις στις οποίες η δουλειά αυξάνεται εποχικά.

Τις περισσότερες φορές βλέπουμε ότι οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες, ωστόσο λίγο η κατανόησή μας ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν δουλεύουν όλο το χρόνο, λίγο η διάθεση που – κυρίως σε περίοδο διακοπών – είναι πιο χαλαρή, δεν δίνουμε και τόσο μεγάλη σημασία στις «αρπαχτές» κάθε είδους.

Ωστόσο μία από τις περιπτώσεις που σε εξοργίζουν είναι η παρακάτω. Συνέβη στη Γαύδο σε αναγνώστη του zarpanews.gr ο οποίος έζησε από πρώτο χέρι όχι μόνο την εκμετάλλευση στις τιμές, αλλά και την αγένεια της ιδιοκτήτριας της ταβέρνας που επέλεξε με την οικογένειά του.

Διαβάστε πώς περιγράφει την εμπειρία του:

«Η αγενέστατη ιδιοκτήτρια της ταβέρνας, αφού μας είδε να μπαίνουμε στο μαγαζί της, αντί για Καλησπέρα μας είπε «όφου και που θα κάτσετε που ειναι ρεζερβέ όλα» (στις 7.05 το απόγευμα, με ένα μωρό αγκαλιά).

Η κυρια **** μας εφερε ψωμί, χούμους, μια (1) μελιτζάνα με τυρί από πάνω και ένα μικρό κομματάκι κατσίκι (κόκκαλο) με 7 τηγανιτές πατάτες. Α, και μια μπύρα.

23, 5 €. Η κυρία *****, όταν από τα νεύρα μας της ζητήσαμε απόδειξη (που δε το κάνουμε ποτέ), μας ενημέρωσε χαμογελαστά ότι το μαγαζί δεν διαθέτει άδεια και δε μπορεί να μας δώσει απόδειξη.

Καλοφάγωτα τα 23, 5 € κερα ******, και τα υπόλοιπα 500 € που θα βγάλεις σήμερα.
Και καλό ψαρεμα στους υπόλοιπους Μ@λακες που θα έρθουν στο “μαγαζί” σου».

άπ1

Πηγή:zarpanews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ