21-01-2021

Στις 17 Αυγούστου η δίκη των Σακκά – Σεϊσίδη

Αναβολή για την Τετάρτη 17 Αυγούστου ζήτησαν και πήραν από το Β´ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας οι Μάριος Σεϊσίδης και Κώστας Σακκάς.
Η δίκη αναβλήθηκε λόγω απουσίας των τριών αστυνομικών, μαρτύρων κατηγορίας στην υπόθεση, οι οποίοι αν και είχαν κλητευθεί δεν προσήλθαν στο δικαστήριο.

Ενώπιον του δικαστηρίου, ο Κώστας Σακκάς ζήτησε να του αφαιρεθεί το αλεξίσφαιρο γιλέκο και το αίτημα έγινε αποδεκτό και για τους δύο κατηγορούμενους.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο των κατηγορουμένων η υπεράσπιση δεν έχει λάβει ακόμα γνώση της δικογραφίας, ενώ και οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Σημειώνεται ότι κατά τη μεταφορά τους στην πρώην Σχολή Ευελπίδων αλλά και έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου τα μέτρα ήταν δρακόντεια.

Αστυνομικοί ήταν παραταγμένοι στην είσοδο του κτιρίου και επέτρεπαν την προσέλευση στην δικαστική αίθουσα μόνο σε περιορισμένο αριθμό πολιτών, συνηγόρων και δημοσιογράφων, ενώ αστυνομική δύναμη βρισκόταν και μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Σακκάς και Σεϊσίδης αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της κλοπής (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας (αφορά στις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ