02-03-2021

Στη βάφτιση του γιου του υποπλοιάρχου που έχασε τη ζωή του στην Κίναρο, βρέθηκε ο Καμμένος

Στη βάφτιση του γιου του υποπλοιάρχου, Κωνσταντίνου Πανανά, που έπεσε με το ελικόπτερο κι έχασε τη ζωή του στην Κίναρο τον περασμένο Φεβρουάριο παρευρέθηκε ο Πάνος Καμμένος, γινόμενος μάλιστα ανάδοχος του μικρού παιδιού.

«Σήμερα βαπτίστηκε ο γιος του ήρωα Κωνσταντίνου Πανανά. Το βαπτίσαμε όλοι μαζί, γιατί είναι ένα παιδί που ανήκει στην Ελλάδα, έδωσε τον πατέρα του σε καιρό ειρήνης, σε συνθήκες πολέμου, όπως καθημερινώς αγωνίζονται τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, δίνοντας στον μικρό το όνομα του αδικοχαμένου πατέρα του, που έπεσε με το μοιραίο ελικόπτερο Agusta Bell κι έχασε τη ζωή του στη νήσο Κίναρο, στις 11 του περασμένου Φεβρουαρίου.

Ο υπουργός ευχήθηκε «το Άγιο Πνεύμα, ο Θεός και η Παναγία να είναι πάντοτε στη σκέπη του και να βοηθήσει κι αυτόν και τον αδελφό του, αλλά και τη μητέρα τους, να μπορέσουν να ανταποκριθούν σ’ αυτό το μεγάλο χαμό. Είμαστε όλοι οικογένεια, όλες οι ένοπλες δυνάμεις, το Πολεμικό Ναυτικό, όλος ο ελληνικός λαός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Ο μικρός Κωνσταντίνος ήρθε στη ζωή λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του και σήμερα στην Άρια Ναυπλίου κατά τη βάπτισή του, διαδραματίστηκαν στιγμές χαρμολύπης, όπως δήλωσε ο γέροντας ιερέας παππούς του, ενώ ο αδελφός της χήρας του Κωνσταντίνου Πανανά υπογράμμισε πως «ο υπουργός Άμυνας, ο αρχηγός του Στόλου και όλη η οικογένεια του Πολεμικού Ναυτικού είναι δίπλα στην οικογένεια της αδελφής μου».

Στο μυστήριο της βάπτισης που τέλεσε ο μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, συμπαραστατούμενος από τον επίσκοπο Επιδαύρου Καλλίνικο, έδωσαν το «παρών» ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο αρχηγός Στόλου, αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Καραγεώργης, οι βουλευτές Αργολίδος Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ