07-03-2021

Χαροπαλεύει 7χρονο αγόρι στη Ζάκυνθο

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένα εφτάχρονο αγοράκι, το οποίο τραυματίστηκε βαριά στο κεφάλι από ακυβέρνητο σκάφος στην παραλία Τσιλιβί στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι δύο επιβαίνοντες του ιδιωτικού σκάφους έκαναν δοκιμαστικό πλου για να δουν αν δούλευε η μηχανή του σκάφους. Αρχικά έσβησε η μηχανή με αποτέλεσμα να παρασυρθούν και να πέσουν πάνω στα βράχια. Στη συνέχεια, στην προσπάθεια να τους να θέσουν σε λειτουργία τη μηχανή, τα κατάφεραν, αλλά η… μηχανή κόλλησε με αποτέλεσμα το σκάφος να αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο επιβαίνοντες του σκάφους έπεσαν στην θάλασσα για να γλιτώσουν και το σκάφος ακυβέρνητο βγήκε στη στεριά με ιλιγγιώδη ταχύτητα τραυματίζοντας το ανυποψίαστο παιδάκι στο κεφάλι.

Κάτοικοι της περιοχής και λουόμενοι κάλεσαν αμέσως σε βοήθεια. Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι οι γιατροί κρίνουν πολύ δύσκολη την κατάσταση της υγείας του αγοριού γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να μεταφερθεί με αεροσκάφος σε άλλο μεγαλύτερο νοσοκομείο.  

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ