28-02-2021

Νέος αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας Ευάγγελος Κατσαγούνος

Με συντριπτική πλειοψηφία μεταξύ των μελών της πλειοψηφίας, στο περιφερειακό συμβούλιο της Στερεάς Ελλάδας, εξελέγη σήμερα νέος αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, ο φαρμακοποιός Ευάγγελος Κατσαγούνος, στη θέση του εκλιπόντος, Κώστα Μίχου.

Στην εκλογική διαδικασία ψήφισαν οι 31 από τους 35 περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη και ο νεοεκλεγείς Ευάγγελος Κατσαγούνος πήρε 23 ψήφους και εκλέχθηκε, από την πρώτη ψηφοφορία, έναντι των 8 ψήφων που πήρε ο άλλος υποψήφιος, Στάθης Κάππος.

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Κατσαγούνου, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, τόνισε την ανάγκη άμεσης ενεργοποίησής του για την επίλυση των θεμάτων της Φωκίδας που είναι ανοιχτά και του ευχήθηκε να έχει μία εποικοδομητική θητεία στα βήματα του αείμνηστου Κώστα Μίχου.

«Ο Βαγγέλης αναλαμβάνει τη θέση του αντιπεριφερειάρχη σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο και σε μία περιοχή που χρειάζεται άμεσα λύσεις, αλλά και συνέχεια στα έργα που έχουμε ξεκινήσει. Σε αυτή την πορεία δεν είναι μόνος του γιατί μέχρι σήμερα έχουμε δείξει, ότι, λειτουργώντας ως ομάδα, είμαστε πιο δυνατοί και πιο αποτελεσματικοί. Έχει μαζί του μία προίκα δουλειάς που άφησε ο Κώστας Μίχος και του εύχομαι καλή δύναμη».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ