08-03-2021

Εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά έξω από σχολείο

Στην εξάρθρωση σπείρας νεαρών, οι οποίοι διακινούσαν ναρκωτικά σε μαθητές προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αργυρούπολης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ύστερα από διερεύνηση καταγγελίας σχετικά με την διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές, εντοπίσθηκε ένας εκ των ανήλικων συλληφθέντων, έξω από σχολικό συγκρότημα, να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι συλληφθέντες από εξαμήνου και πλέον είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό την διακίνηση κάνναβης σε ανήλικους μαθητές.

Χαρακτηριστικό της δράσης τους, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ήταν το γεγονός ότι παρακινούσαν τους ανήλικους μαθητές να τους παραδίδουν, ως αντίτιμο για την αγορά των ναρκωτικών, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας που θα αφαιρούσαν από τους γονείς τους.

Από την έρευνα στην οικία 19χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα τα οποία προέκυψε ότι ανήκαν σε γονέα ανηλίκου, καθώς και κοσμήματα.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε για ανάκριση στους αρμόδιους ανακριτές.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ