Την 13.05.2016 επεδόθη η από 10.5.2016 σχετική εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία – πρόσκληση: 1) του Ιωάννη Αλαφούζου και 2) της ανώνυμης εταιρείας «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ» ως ιδιοκτήτριας του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, η οποία έχει επί λέξει ως εξής:

εξ 1

εξ2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

εξ3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

εξ4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

εξ5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

εξ6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kατόπιν του ανωτέρω και σε συμμόρφωση με τα αιτήματα της ως άνω από 10.05.2016 εξώδικης δήλωσης – διαμαρτυρίας – πρόσκλησης, προβαίνουμε κατ’ εφαρμογή του άρθρου μόνου παρ. 5 του Ν. 1178/1981:

α) στην ανάκληση των όσων αναφέρονται στο από 12.4.2016 άρθρο «ΞΕΦΥΓΕ» Ο … ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ και χαρακτηρίζονται από τους εξωδίκως δηλούντες στο από 10.5.2016 εξώδικό τους ως ψευδή, εξυβριστικά και συκοφαντικά και

β) στην δημοσίευση του υποδεικνυόμενου από τους εξωδίκους δηλούντες κειμένου αποκατάστασης. Ειδικότερα:

To «www.altsantiri.gr» δηλώνει, ότι το δημοσίευμά του με τίτλο «Ξέφυγε» ο … Γιάννης Αλαφούζος» της 12.4.2016 περιέχει ψευδή, ανυπόστατα στοιχεία, προσβλητικά υπονοούμενα αλλά και συκοφαντικούς ισχυρισμούς που δεν είναι αληθή και προσβάλλουν τον όμιλο ΣΚΑΪ και τον κ. Ι. Αλαφούζο.

Ως εκ τούτου εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας για την γενομένη εις βάρος του ομίλου ΣΚΑΪ και του κ. Ι. Αλαφούζου προσβολή, που στηρίχθηκε σε δημοσίευση αναληθών στοιχείων και προσβλητικών ισχυρισμών, και δηλώνουμε πως υποληπτόμεθα και τιμούμε τόσο τον όμιλο ΣΚΑΪ όσο και τον κ. Ι. Αλαφούζο.

Αυτά είναι που ζητάει ο κ. Ι. Αλαφούζος για να ικανοποιηθεί.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ.GR ΙΚΕ

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας