25-01-2021

Κατασχέθηκε ηρωίνη, βάρους 1,3 κιλών, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Μέσα σε ειδική κρύπτη, πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, είχαν τοποθετήσει επιμελώς ηρωίνη, βάρους ενός κιλού και 300 γραμμαρίων, δύο Αλβανοί οι οποίοι συνελήφθησαν μετά τα μεσάνυχτα στο Καλπάκι.

Η σύλληψη των δύο Αλβανών, ηλικίας 49 και 27 ετών, καθώς και ο εντοπισμός της ηρωίνης έγιναν στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.

Ειδικότερα, μετά τα μεσάνυχτα, στο Καλπάκι Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες και μετά από έρευνα στο εσωτερικό του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες περιτυλιγμένες με μονωτική ταινία που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 1.300 γραμμαρίων, και οι οποίες βρέθηκαν σε κρύπτη στο ταμπλό του αυτοκινήτου, πίσω από το τιμόνι.

Στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, βρέθηκε και μία συσκευασία που περιείχε λαθραίο καπνό, βάρους 500 γραμμαρίων. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών κατασχέθηκε, καθώς και 4 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ