21-04-2021

Πενταψήφιος αριθμός Δήμου Πειραιά για βοήθεια στους πρόσφυγες

Την ενεργοποίηση του πενταψήφιου αριθμού 15510, στο οποίο θα μπορούν ν’ απευθύνονται όλοι όσοι επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια στους πρόσφυγες, ανακοίνωσε ο δήμος Πειραιά.

Στο συγκεκριμένο αριθμό θα δίνονται επίσης πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία που απαιτείται προκειμένου να βοηθηθούν οι πρόσφυγες.

Δημότες, εταιρείες και φορείς μπορούν να φέρνουν τρόφιμα, φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και κάθε είδους προσφορά, στα γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (Ζωσιμαδών 11 & Ελ. Βενιζέλου, τηλ. 2104101753 έως 756).

Τα προϊόντα θα αποθηκεύονται και θα αποστέλλονται συντονισμένα στην Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών, η οποία είναι και η υπεύθυνη για τη διανομή τους στο λιμάνι του Πειραιά.

Σε συνεργασία με την Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών, το site του Δήμου Πειραιά www.pireasnet.gr θα έχει καθημερινά αναλυτική ενημέρωση με τα προϊόντα και τα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία χρειάζονται οι πρόσφυγες οι οποίοι διαμένουν στο λιμάνι του Πειραιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ